nes_banner

Pangetahuan Instalasi Klep Umum #1

Inspeksi saméméh instalasi klep

① Parios taliti naha étaklepmodel jeung spésifikasi minuhan sarat tina gambar.
② Pariksa naha batang klep sareng disc klep tiasa dibuka sacara fleksibel, sareng naha macét atanapi miring.
③ Pariksa naha klep ruksak sareng naha benang klep benang leres sareng lengkep.
④ Parios naha kombinasi korsi klep sareng awak klep teguh, sambungan antara cakram klep sareng korsi klep, panutup klep sareng awak klep, sareng batang klep sareng cakram klep.
⑤ Pariksa naha gasket klep, packing sareng fasteners (bolts) cocog pikeun sarat tina médium kerja.
⑥ Klep relief tekanan anu lami atanapi lami kedah dibongkar, sareng lebu, keusik sareng lebu sanésna kedah dibersihkeun ku cai.
⑦ Cabut panutup port, pariksa derajat sealing, sarta disc klep kudu ditutup pageuh.

Uji tekanan klep

Low-tekanan, sedeng-tekanan sarta-tekanan valves kudu subjected kana test kakuatan sarta tightness test, sarta valves baja alloy ogé kudu subjected kana analisis spéktral cangkang hiji-hiji, sarta bahan kudu reviewed.

1. test kakuatan klep
Tes kakuatan klep nyaéta pikeun nguji klep dina kaayaan kabuka pikeun mariksa leakage dina permukaan luar klep.Pikeun valves kalawan PN≤32MPa, tekanan test nyaeta 1,5 kali tekanan nominal, waktu test teu kirang ti 5min, sarta euweuh leakage dina cangkang jeung kelenjar packing jadi mumpuni.

2. Tightness test tina klep
Tes dilaksanakeun kalayan klep ditutup pinuh pikeun mariksa naha aya bocor dina permukaan sealing klep.Tekanan tés, iwal klep kukupu, klep cek, klep handap, sareng klep throttle, umumna kedah dilaksanakeun dina tekanan nominal.Nalika tekanan kerja dianggo, éta ogé tiasa diuji kalayan 1,25 kali tekanan kerja, sareng mumpuni upami permukaan sealing disc klep henteu bocor.

Ngeunaan CVG klep

Klep CVGieu husus dina ngamekarkeun jeung manufaktur klep kukupu tekanan lemah sareng tengah, valves Gerbang, valves bola, valves pariksa, rupa valves fungsi, valves desain husus, valves ngaropéa tur mendi pipa ngabongkar.Éta ogé dasar manufaktur utama klep kukupu ukuranana ageung tina DN 50 dugi ka 4500 mm.


  • saméméhna:
  • Teras: