nes_banner

Warta

  • Common Valve Installation Knowledge #1

    Pangetahuan Instalasi Klep Umum #1

    Inspeksi sateuacan pamasangan klep ① pariksa taliti naha modél klep sareng spésifikasi nyumponan sarat tina gambar.② Pariksa naha batang klep sareng disc klep tiasa dibuka sacara fleksibel, sareng naha macét atanapi miring.③ Pariksa naha klep na ...
    Maca deui
  • How To Deal With Valve Welding Defects?

    Kumaha carana nungkulan cacad las klep?

    Diantara klep tekanan-bearing tina pipelines industri, valves baja matak loba dipaké alatan ékonomi ongkos maranéhanana sarta kalenturan desain.Tapi, sabab prosés casting diwatesan ku ukuranana, ketebalan témbok, iklim, bahan baku jeung operatio konstruksi ...
    Maca deui
  • Introduction to Flexible Rubber Joints #2

    Bubuka pikeun Sendi Karét Fleksibel #2

    1. Ruang lingkup aplikasi tina tipe KXT gabungan karét fléksibel: Bisa loba dipaké dina suplai cai sarta drainase, sirkulasi cai, HVAC, panyalindungan seuneu, papermaking, farmasi, petrokimia, kapal, numput, compressors, fans jeung sistem pipa séjén, ngagunakeun hijian...
    Maca deui
  • Introduction to Flexible Rubber Joints #1

    Bubuka pikeun Sendi Karét Fleksibel #1

    1. KXT tipe fléksibel perkenalan produk gabungan karét: Single-ball mendi karét utamana dipaké pikeun pipelines pikeun ngurangan Geter, ngurangan bising, boga scalability alus, sarta gampang ngagunakeun.Sendi karét bal tunggal ogé katelah sendi lemes karét bal tunggal, nyanyi ...
    Maca deui
  • What Is The Difference Between Butterfly Valve and Gate Valve?

    Naon Beda Antara Butterfly Valve sareng Gate Valve?

    Numutkeun fungsi sarta pamakéan klep Gerbang jeung klep kukupu, nu klep Gerbang boga résistansi aliran leutik sarta kinerja sealing alus.Kusabab arah aliran plat klep Gerbang jeung sedeng dina sudut nangtung, lamun klep Gerbang teu switched dina plac ...
    Maca deui
  • Application of Butterfly Valve and Gate Valve Under Different Working Conditions

    Aplikasi of Butterfly Valve and Gate Valve Dina Kaayaan Gawé Béda

    Klep Gerbang sareng klep kukupu duanana maénkeun peran ngalihkeun sareng ngatur aliran dina panggunaan pipa.Tangtosna, masih aya metodeu dina prosés seleksi klep kukupu sareng klep gerbang.Dina jaringan suplai cai, dina raraga ngurangan jero taneuh ngawengku ...
    Maca deui
  • Working Principle of Pneumatic Butterfly Valves

    Prinsip Kerja Pneumatic Butterfly Valves

    Harti klep kukupu pneumatik nyaéta klep anu diwangun ku aktuator pneumatik sareng klep kukupu.Hal ieu loba dipaké dina kimia, kertas, batubara, minyak bumi, médis, conservancy cai jeung industri lianna.Kusabab klep kukupu pneumatic dilengkepan pneuma ...
    Maca deui
  • What is Dismantling Joint type VSSJAF

    Naon Ngabongkar tipe Joint VSSJAF

    VSSJAF Tipe Dismantling Joint cocog pikeun pipelines disambungkeun jeung flanges dina dua sisi.Salila instalasi, saluyukeun panjang instalasi duanana tungtung produk na flanges, sarta tighten bolts kelenjar diagonally tur merata sangkan sakabéhna kalawan ...
    Maca deui
  • Rubber Joints Exported to the United States

    Sendi karét diékspor ka Amérika Serikat

    Sendi karét anu diékspor ka Amérika Serikat diwangun ku awak karét anu dikuatan lawon sareng flange logam, anu dianggo pikeun nyerep shock pipa, réduksi bising, sareng kompensasi kapindahan.Aya dua tekanan kerja: PN10 sareng PN16.Éta ogé ngagaduhan t ...
    Maca deui
  • Flange Connection Function for Dismantling Joints

    Fungsi Sambungan Flange pikeun Ngabongkar Sendi

    Sambungan flange nyaéta pikeun ngalereskeun dua pipa, fitting pipa atanapi alat-alat dina piring flange, tambahkeun bantalan flange, sareng nyepetkeunana sareng baut.Gabungan transmisi kakuatan flange ganda anu tiasa dicabut tiasa ngirimkeun dorong tekanan (gaya pelat buta) tina bagian anu disambungkeun sareng ...
    Maca deui
  • The Flange Classification and Application

    Klasifikasi sareng Aplikasi Flange

    Klasifikasi Flange: 1. Bahan Flange: baja karbon, baja tuang, baja alloy, stainless steel, tambaga sareng alloy aluminium.2. Ku métode manufaktur, éta bisa dibagi kana flange ngajalin, flange matak, flange dilas, jsb 3. Numutkeun standar manufaktur, i ...
    Maca deui
  • Four Super Hydropower Stations on Yangtze River

    Opat Stasion Tenaga Air Super di Walungan Yangtze

    Kusabab walungan padet tur runoff loba pisan, Cina mangrupakeun nagara kalawan énergi cai loba pisan.Numutkeun data, Cina boga sahanteuna 600 juta PLTA, nu leuwih ti satengahna bisa dipaké.Ku alatan éta, Cina nempel pentingna hébat kana pangwangunan PLTA ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2